Postava podne i zidne keramike

 


Stručnost keramičara igra veliku ulogu u konačnom izgledu Vaše kupaonice - svima je poznato da je ugradnja pločica posao koji zahtjeva iskustvo, preciznost i strpljenje.Keramika je najčešće upotrebljavana obloga kad se radi o mokrim prostorijama. Danas je proizvodnja pločica, mozaika i fazonskih komada toliko razvijena, da se keramičkim oblogama mogu tretirati i površine velike složenosti. U ove radove ulazi i polaganje staklenih i plastičnih pločica ili mozaika. Obzirom da naši zidari kvalitetno izvode pripremu za polaganje pločica, mi ih ugrađujemo ljepljenjem, a pri tome koristimo kvalitetna građevinska ljepila prikladne čvrstoće, čije su karakteristike prilagođene vrsti pločica.

 

Stručnost keramičara igra veliku ulogu u konačnom izgledu Vaše kupaonice - svima je poznato da je ugradnja pločica posao koji zahtjeva iskustvo, preciznost i strpljenje. Loše obavljen posao može već na prvi pogled pokvariti dojam i najbolje dizajniranih interijera.

Potrebna je profesionalna vještina kako bi bridovi u kojima se sastaju opločene površine ili spojevi s drugim materijalom bili ravni, uredni i čistiPotrebna je profesionalna vještina kako bi bridovi u kojima se sastaju opločene površine ili spojevi s drugim materijalom bili ravni, uredni i čisti, a jednako je tako bitno da se podne pločice uz zidove ili podni sifon pravilno dimenzioniraju i obruse. Sve su to radovi koje smo kroz godine iskustva potpuno usavršili.

Kako će se pločice slagati u smislu položaja i debljine reški (fuga) ovisi o željenom estetskom dojmu, a mi ćemo s lakoćom realizirati svaku zamisao. Podne ravnine izvodimo potpuno ravne i horizontalne, osim u kupaonicama s podnim sifonom gdje je nužna izvedba minimalnih padova prema izljevu.

Osim same izvedbe, rado ćemo Vas konzultirati kako izabrati prikladne pločice, na što obratiti pažnju pri kupovini, te Vas upozoriti na moguću neisplativost ili na pozitivne i negativne povratne informacije prethodnih klijenata o određenom proizvodu.

{fshare}