Soboslikarski radovi

 


U većini kupaonica, zid je samo do određene visine obložen keramičkim pločicama, dok završna obrada ostatka površine i stropa uključuje soboslikarske radoveU većini kupaonica, zid je samo do određene visine obložen keramičkim pločicama, dok završna obrada ostatka površine i stropa uključuje soboslikarske radove, ponekad tapetarske, a rijetko i jedne i druge.

 

Priprema podloge i vještina izvođača osnova je kvalitetnog rezultata ovih radova. U svakom slučaju, podloga mora biti čista od prašine i sličnih nečistoća, posve suha i čvrsta. Sve rupe i neravnine moraju se prethodno sanirati, a kvaliteta obavljenog posla kontrolira se u zamračenim uvjetima, prislanjanjem reflektora uz površinu. Boju birate Vi, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš prostor bude obojen kvalitetnom, neškodljivom i trajnom bojom koja će stvoriti upravo onaj ugođaj koji ste u interijeru željeli. Tri su stupnja otpornosti bojanih površina: one koje se mogu brisati suhom krpom, mokrom krpom, te one koje je dozvoljeno i prati, a odabir stupnja ovisi o namjeni prostora kojeg bojite.

Priprema podloge i vještina izvođača osnova je kvalitetnog rezultata ovih radova.Preporučamo Vam da se prije odabira nijanse informirate o vizualnim učincima pojedinih boja, te u skladu s tim donesete konačnu odluku. Naime, o boji može ovisiti i potrebna jačina rasvjete, pa je njen izbor nešto što ne treba shvatiti olako. Svakako nam se obratite ukoliko trebate savjet ili dodatnu informaciju prije same kupovine boje.

Trendovi se u uređenju interijera mijenjaju baš kao i u modi. Mi pratimo inovativne proizvode i tehnike u soboslikarstvu, pa nas veseli svaka prilika da izvedemo novu i zanimljivu ideju naših klijenata. 

{fshare}